Меню
Your Cart

Гардероби

Гардероб Емили се изработва в съчетание на дъб бланко с дъб норте. Той е с две плъзгащи врати. Вътрешното пространство е разделено на две равни части, като от едната страна има рафт и лост за закачалки, а от другата са изцяло разположени рафтове.  Размерите му са Ш/180 В/200 Д/59см...
479.00лв.
Гардероб Далас се изработва в съчетание на пясъчен дъб и лате, както и на дъб кремона и пасифик. Той е с две плъзгащи врати, в центъра на които е разположено голямо кръгло огледало. Вътрешното пространство е разделено на две равни части, като от едната страна има рафт и лост за закачалки, а от друга..
829.00лв.
Гардероб Фиона се изработва в съчетание на дъб сонома и лилаво. Той е с четири врати, две от които са с огледала. Вътрешното пространство е разделено на две равни части, като от едната страна има рафт и лост за закачалки, а от другата са изцяло разположени рафтове.  Размерите му са Ш/200 В/208 Д/..
599.00лв.
Гардероб Фиона се изработва в съчетание на бял гланц с черен гланц. Той е с четири врати, две от които са с огледала. Вътрешното пространство е разделено на две равни части, като от едната страна има рафт и лост за закачалки, а от другата са изцяло разположени рафтове.  Размерите му са Ш/200 В/20..
669.00лв.
Гардероб Камо предлага надежност благодарение на плъзгащата система с гарантирано качество на Hettich. Вътрешната част е разделена на две, и в нея са разположени лост за закачалки и достатъчно на брой рафтове. Двете врати са обкантени с алуминиев профил придаващ здравина и различен вид на модела.&nb..
619.00лв.
Гардероб Аполо 6 е част от модулната система Аполо. С нея лесно може да планирате как точно искате да изглежда стаята ви. Той ви предлага възможност да обзаведете своята спалня или детска в зависимост от размера и предпочитаният от вас цвят. Разделен е на две части, като от едната страна има лост за..
329.00лв.
Гардероб Аполо 6 е част от модулната система Аполо. С нея лесно може да планирате как точно искате да изглежда стаята ви. Той ви предлага възможност да обзаведете своята спалня или детска в зависимост от размера и предпочитаният от вас цвят. Гардеробът се предлага в цвят тъмен дъб /пясъчен дъб. Разд..
309.00лв.
Гардероб Аполо 6 е част от модулната система Аполо. С нея лесно може да планирате как точно искате да изглежда стаята ви. Той ви предлага възможност да обзаведете своята спалня или детска в зависимост от размера и предпочитаният от вас цвят. Гардеробът се предлага в три цвята : светъл орех, дъб крем..
299.00лв.
Гардероб Верона 17
-13 %
Гардероб Верона 17 с четири врати е подходящ за вашата спалня, детска и антре. Изработен от ЛПДЧ с висока надежност на обкова. Предлага се в няколко атрактивни цвята съобразени с тенденциите на пазара, а фунционалнноста му се допълва от неговото разпределение от вътре. В лявата част има лост за зака..
278.00лв. 320.00лв.
Гардероб Домо
-13 %
Гардероб Домо е с размери Ш/150 В/190 Д/50 см.  Неговите три чекмеджета , рафтовете разположени в едно от отделенията  и лоста за закачалки  го правят удобен и практичен. Отделно се предлага и в три цветови комбинации, с което улеснява максималноо избора ни. Гардероб Домо може да се комбинира с друг..
388.00лв. 446.00лв.
Показва 1 до 12 от 55 (5 страници)