Меню
Your Cart

Матраци

Матракът Латекс Корал е изработен от 100% латекс с по-висока плътност и твърдост спрямо другите матраци той осигурява комфорт и спокойствие на всички, които предпочитат по-твърдите повърхности за своята почивка. Сърцевината му е изградена от повторно вулканизирани пенолатексови частици. Допълни..
0.00лв.
Матрак Каспия Нормал е еднолицев, капитониран анатомичен матрак със сърцевина от BONEL SPRINGS. Той има умерена мекота, която кара талото да релаксира...
189.00лв.
Двулицев матрак Лион е изграден от анатомичен пружинен пакет Бонел, борд от  плътна полиуретанова пяна за матраци, слой от термослепени памучни влакна за здравословна ортопедичност и здравина. Тук калъфът е многофункционален - двулицев и двусезонен. Лятната страна на матрака е из..
126.00лв.
Матрак Зеро е съставен от висококачествена пяна с отворена клетъчна  структура,която позволява на матрака да диша и да се проветрява непрестанно,като ви осигурява здравословна среда за спокоен сън. Допълнително удобство е сваляемият калъф с цип опасващ целият матрак. Състава на матрака е : -д..
174.00лв.
Зеро Мемори е еднолицев матрак на фирма Блян. Ядрото на модела е съставено от профилирана Body Care пяна и 3см. мемори пяна. Специалният профил на пяната е конструиран така, че да се обособят 7 зони на комфорт с разична твърдост. По този начин тежестта върху матрака се разпределя равномерно, което н..
237.00лв.
Зеро Мемори е двулицев матрак на фирма Блян. Ядрото на модела е съставено от профилирана Body Care пяна и 3см. мемори пяна. Специалният профил на пяната е конструиран така, че да се обособят 7 зони на комфорт с разична твърдост. По този начин тежестта върху матрака се разпределя равномерно, което на..
225.00лв.
Двулицев матрак Естела се състои от  пружинен пакет от индивидуално пакетирани пружинки със седем зони на комфорт, усилен с метална рамка. Борда е от плътна полиуретанова пяна за матраци, а висококачествената плетена дамаска Естела е със съдържание на памук. Калъфа е многофункционален..
257.00лв.
 Еднолицев матрак Бордо е изградена от анатомичен пружинен пакет Бонел, борд от  плътна полиуретанова пяна за матраци, слой от термослепени памучни влакна за здравословна ортопедичност и здравина, под които е поставена рамка от иглолистна дървесина с ламелна скара...
141.00лв.
Еднолицев матрак Атина Коко Лукс е изработен по швейцарска технология, изграден върху здрава дървена рамка от иглолистен материал с ламелна скара. Вътрешността е от пружинен пакет "Бонел" усилен с плоска метална рамка, която е покрита с безшумен флиц и слой от термослепени памучни влакна. Прошивката..
162.00лв.
 Еднолицев матрак Атина Делукс е изработен по швейцарска технология, изграден върху здрава дървена рамка от иглолистен материал с ламелна скара. Вътрешността е от анатомичен пружинен пакет Бонел, усилен с плоска метална рамка, която е покрита с безшумен флиц и слой от термослепени пам..
150.00лв.
Еднолицев матрак Мареа е с вградена рамка от иглоситна дървесина с обезсшумяващ филц, върху който е разположено ядрото от полиуретанова пяна . Съдържанието на матрака е както следва. - рамка от иглолистен материал с ламелна скара - слой нетъкан текстил - ядро от пенополиуретан  - спун..
99.00лв.
Еднолицев матрак Мареа е  с  вградена рамка от иглоситна дървесина с обезсшумяващ филц, върху който е разположен пружинният пакет бонел. Съдържанието на матрака е както следва. -пружинен пакет Бонел,произведен по швецарска технология  -рамка от иглолистен материал с ламелна скара -слой о..
99.00лв.
Показва 1 до 12 от 14 (2 страници)