Меню
Your Cart

Секции за хол и дневна

Холните секции придават модерна и стилна обстановка във Вашата дневна. В магазина на мебели Азар ще откриете богато разнообразие от секции за хол и дневна, модулни секции и шкафове за телевизор(тв шкафове). 

Предлагат се холни секции с отделни модули и такива, които могат да бъдат окачени на стената. Можете да разглеждате и избирате различни модели на размерите на шкафовете спрямо размера на Вашия телевизор.

Цената за холна секция се определя от броя модули, размера и дизайна. Всички мебели в магазин Азар са с гаранция за високо качество.

Разгледайте каталога, за да намерите точната секция или шкаф за Вашата дневна като имате възможност за избор и на цветове. Когато направите избора си можете да поръчате директно онлайн с доставка до адрес или да посетите магазините ни в град Пазарджик и град Пловдив.
 

Марка: Екомебел
Холна секция Смарт 2 се предлага в цветова комбинация на Дъб небраска за корпуса и Бял гланц за лице. Въпреки големината си, светлите цветове, както и някои детайли в дизайна и придават елегантен външен вид, а допълнително към нея може да се поръча и ЛЕД осветление, което стои под горния ред шкафове..
1,565.00лв.
Марка: Екомебел
 Холна секция Смарт 1 се предлага в цветова комбинация на Дъб небраска за корпуса и Трюфел гланц за лице. Допълнително към нея може да се поръча ниска етажерка L28, както и ЛЕД осветление под горния ред. Самата тя представлява цяла конструкция, която не изисква монтаж към стена. Размерите и са : Ш/2..
1,421.00лв.
Марка: Голд Аполо
ТВ шкаф Евелин М13 е част от модулната система със същото име. Тя предлага възможност за обзавеждане по свое усмотрение за визията на помещението ви. Системата Евелин се изработва в цвят дъб бланко. Сама по себе си тя съдържа модули за обзавеждане на антре, трапезария, спалня, дневна и детска стая, ..
149.00лв.
Марка: Голд Аполо
Модулна секция Евелин 4 се състои от различни части от модулната система със същото име. Тя предлага възможност за обзавеждане по свое усмотрение за визията на помещението ви. Системата Евелин се изработва в цвят дъб бланко с антрацит. Сама по себе си тя съдържа модули за обзавеждане на антре, трапе..
568.00лв.
Марка: Голд Аполо
Модулна секция Евелин 3 се състои от различни части от модулната система със същото име. Тя предлага възможност за обзавеждане по свое усмотрение за визията на помещението ви. Системата Евелин се изработва в цвят дъб бланко с антрацит. Сама по себе си тя съдържа модули за обзавеждане на антре, трапе..
537.00лв.
Марка: Голд Аполо
Модулна секция Евелин 2 се състои от различни части от модулната система със същото име. Тя предлага възможност за обзавеждане по свое усмотрение за визията на помещението ви. Системата Евелин се изработва в цвят дъб бланко с антрацит. Сама по себе си тя съдържа модули за обзавеждане на антре, трапе..
638.00лв.
Марка: Голд Аполо
Модулна секция Евелин 1 се състои от различни части от модулната система със същото име. Тя предлага възможност за обзавеждане по свое усмотрение за визията на помещението ви. Системата Евелин се изработва в цвят дъб бланко с антрацит. Сама по себе си тя съдържа модули за обзавеждане на антре, трапе..
735.00лв.
Секция Осло - гланц
-10 %
Марка: Голд Аполо
Секция Осло ви предлага няколко практични модула съчетани в едно цяло. Основният модул при секциите е този за телевизора, който тук е с дължина 130см., като над него е позиционирана елегантна етажерка, която може да декорирате по ваше желание. За тези от вас, които искат да имат повече място за вещи..
599.00лв. 665.00лв.
Марка: Голд Аполо
Секция Ева е модел с компактни размери, която се предлага в комбинация на бял гланц с антрацит гланц. Както и при останалите модели от този тип и тук мястото за телевизора не е ограничено и позволява поставянето и на по-голям модел. Секция Ева се състои от два долни и два горни модула размерите на к..
369.00лв.
Секция Сицилия 2
Препоръчан
Марка: Голд Аполо
Секция Сицилия 2 се предлага в цветова комбинация на дъб вотан и антрацит гланц. Тя е от моделите, имащи за цел да осигурят повече място, като за целта разполага с гардероб с рафт и лост за закачване на дрехи, двойно отваряемо чекмедже в основата си, а също и модул с остъклена горан врата и изцяло п..
759.00лв.
Секция Евелин 2
Препоръчан
Марка: Голд Аполо
Секция Евелин 2 е част от модулната система Евелин, която е универсална и разполага с модули за обзавеждане на всяка една стая – било то всекидневна, спалня, детска. С нея лесно може да планирате как точно искате да изглежда стаята ви. Системата Евелин се предлага в основен цвят дъб бланко и антраци..
488.00лв.
Секция Евелин 1
Препоръчан
Марка: Голд Аполо
Секция Евелин 1 е част от модулната система Евелин, която е универсална и разполага с модули за обзавеждане на всяка една стая – било то всекидневна, спалня, детска. С нея лесно може да планирате как точно искате да изглежда стаята ви. Системата Евелин се предлага в основен цвят дъб бланко и антраци..
735.00лв.
Показва 1 до 12 от 76 (7 страници)