Меню
Your Cart

Секции за хол и дневна

Холните секции придават модерна и стилна обстановка във Вашата дневна. В магазина на мебели Азар ще откриете богато разнообразие от секции за хол и дневна, модулни секции и шкафове за телевизор(тв шкафове). 

Предлагат се холни секции с отделни модули и такива, които могат да бъдат окачени на стената. Можете да разглеждате и избирате различни модели на размерите на шкафовете спрямо размера на Вашия телевизор.

Цената за холна секция се определя от броя модули, размера и дизайна. Всички мебели в магазин Азар са с гаранция за високо качество.

Разгледайте каталога, за да намерите точната секция или шкаф за Вашата дневна като имате възможност за избор и на цветове. Когато направите избора си можете да поръчате директно онлайн с доставка до адрес или да посетите магазините ни в град Пазарджик и град Пловдив.
 

Секция Сицилия 2
Препоръчан
Марка: Голд Аполо
Секция Сицилия 2 се предлага в цветова комбинация на дъб вотан и антрацит гланц. Тя е от моделите, имащи за цел да осигурят повече място, като за целта разполага с гардероб с рафт и лост за закачване на дрехи, двойно отваряемо чекмедже в основата си, а също и модул с остъклена горан врата и изцяло п..
759.00лв.
Секция Евелин 2
Препоръчан
Марка: Голд Аполо
Секция Евелин 2 е част от модулната система Евелин, която е универсална и разполага с модули за обзавеждане на всяка една стая – било то всекидневна, спалня, детска. С нея лесно може да планирате как точно искате да изглежда стаята ви. Системата Евелин се предлага в основен цвят дъб бланко и антраци..
488.00лв.
Секция Евелин 1
Препоръчан
Марка: Голд Аполо
Секция Евелин 1 е част от модулната система Евелин, която е универсална и разполага с модули за обзавеждане на всяка една стая – било то всекидневна, спалня, детска. С нея лесно може да планирате как точно искате да изглежда стаята ви. Системата Евелин се предлага в основен цвят дъб бланко и антраци..
735.00лв.
Марка: Екомебел
Холна секция Домино 4 се предлага в цветова комбинация на Дъб хавана за корпуса и Кашмир супер гланц за лице. Тя се състои от няколко модула свързани по между си и по този начин не сеизисква монтажа им по отделно към стената. Освен това тя се предлага в ляв и десен вариант за поставяне. Размерите на..
1,039.00лв. 1,120.00лв.
Марка: Екомебел
Холна секция Домино 3 се предлага в цветова комбинация на Дъб хавана за корпуса и Кашмир супер гланц за лице. Тя се състои от няколко модула : от долу – модул за телевизор и трапезен шкаф с врата и етажерка, а отгоре са два шкафа с етажерка по между им. Освен това тя се предлага в ляв и десен вариан..
959.00лв. 1,030.00лв.
Марка: Екомебел
Холна секция Домино 2 се предлага в цветова комбинация на Дъб хавана за корпуса и Кашмир супер гланц за лице. Тя се състои от няколко модула свързани по между си и по този начин не сеизисква монтажа им по отделно към стената. Отделно отт това тя може да бъде в ляв или десен вариант за поставане. Раз..
885.00лв. 950.00лв.
Марка: Екомебел
Холна секция Домино 1 се предлага в цветова комбинация на Дъб хавана за корпуса и Кашмир супер гланц за лице. Тя се състои от няколко независими един от друг модула : висок шкаф - витрина, модул за телевизор, трапезен шкаф с четири врати и етажерка а стена. Размерите на модела са : Ш/330 В/206 Д/60с..
839.00лв. 900.00лв.
Марка: Екомебел
Секция Нео се предлага в цвят венге за корпуса и бял гланц за лице. Изчистени и симетрични линии, съчетани с белия гланц за лицето са определящи за визията и. Вътрешното просранство е усвоено до максимум с смножество на брой рафтове, а няколкото отворени ниши предлагат място за вещи от първа ръка. Р..
699.00лв.
Марка: Екомебел
Секция Норуик се изработва в цвят дъб каньон. Тя е от сравнително големите модели, които разполагат с достатъчно място за вашите вещи. Вътрешното и пространсво е изцяло с рафтове, а отделно от това има и две отделения със стъклени витрини и рафтове в тях. Размерите на модела са : Ш/295 В/200 Д/50см..
974.00лв.
Марка: Екомебел
Секция Лороза – големината е от значение. Може да се каже, че това е един от малкото модели в класа си с такива размери. Подбрано класическо съчетание на цветове със заоблени елементи и придават характерна визия. А освен това тя е изключително функционална, като са предвидени достатъчно затворени ча..
1,469.00лв.
Марка: Екомебел
Секция Кайро още на пръв поглед се отличава сред останалите модели в класа си. При нея е наблегнато на различните детайли, като се започне от дръжките, премине се през декорациите на вратите и се стигне до завършващия профил на тавана на секцията. Съчетани са ЛПДЧ за корпуса на модела и МДФ за лицев..
1,499.00лв.
Секция Женева
-19 %
Марка: Екомебел
Ако разполагате с малко място във вашата стая и ви трябва компакта секция, то този модел е правилният избор. Семпъл дизайн, изработен в двуцветна кобинация и размери от 150 см дължина и височина – това са характеристиките на секция Женева...
285.00лв. 350.00лв.
Показва 1 до 12 от 73 (7 страници)