Меню
Your Cart

Екомебел

Спален комплект Вива
-20 %
Марка: Екомебел
Спален комплект Вива – едно приемливо решение за спалнята ви.  Изчистен дизайн изпълнен в цветово съчетание на дъб и антрацит е отличителната черта на комплекта. Другото, което е особеното тук, е че гардеробът е съставен от две части. Това позволява разполагането им по отделно или заедно, а същеврем..
1,399.00лв. 1,754.00лв.
Марка: Екомебел
Диван Сирена е моделът от който ще ви осигури както комфорт при сядане, така и за спане. Изработен е от мулти покет система както на седалката, така на и подматрака също, което позволява след разтягане постигане на еднаква мекота и удобство на цялата площ. Помислено е и за цялостната визия на модела..
1,799.00лв.
Марка: Екомебел
Холов ъгъл Ариа е модел предлагащ комфорт и удобство с капитонирана облегалка и подлакътници, придаващи му елегантна визия. Механизмът чрез който става за спане е изтегляща се напред седалка и падащ гръб, като по този начин се превръща в легло с площ от 120/200см. Отделно от това, като предимство тр..
1,659.00лв.
Марка: Екомебел
Холов ъгъл Елза е модел предлагащ комфорт и удобство. Механизмът чрез който става за спане е изтегляща се напред седалка и падащ гръб, като по този начин се превръща в легло с площ от 122/200см. Отделно от това, той разполага и с две ракли под едната и другата седалка. Предлага се в цветовата комбин..
1,659.00лв.
Марка: Екомебел
Разтегателно канапе Виктория е стилен модел с декоративни кантове и надлъжни шевове на седалката и облегалката. Разтяга се посредством клик механизъм, а под седалката има и ракла за завивки. Предлага се в посочения на снимката цвят. Размерите му са : 220/85см, като площа за спане е 110/190см...
889.00лв.
Разтегателно канапе Туист
-20 %
Марка: Екомебел
Разтегателно канапе Туист е стилен модел с декоративни кантове и надлъжни шевове на седалката и облегалката. Разтяга се посредством клик механизъм, а под седалката има и ракла за завивки. Предлага се в посочения на снимката цвят. Размерите му са : 220/70см, като площа за спане е 115/190см...
799.00лв. 1,000.00лв.
Разтегателно канапе Лексус
-20 %
Марка: Екомебел
Разтегателно канапе Лесус е стилен модел с декоративни кантове и надлъжни шевове на седалката и облегалката. Разтяга се посредством клик механизъм, а под седалката има и ракла за завивки. Предлага в сив цвят. Размерите му са : 215/70см, като площа за спане е 110/190см...
799.00лв. 1,000.00лв.
Марка: Екомебел
Холов ъгъл Бруклин е компактен модел с малко по тесни подлакътнци - тип табла, като по този начин сравнително малкият му размер, не е за сметка на площа на седалищната част. Механизмът чрез който става за спане е изтегляща се напред седалка и падащ гръб, като по този начин се превръща в легло с площ..
1,199.00лв.
Марка: Екомебел
Холов ъгъл Еелена е сравнително компактен модел, при който обаче спалната площ е с размер от цели 165/200см. Отделно от това, като предимство трябва да се отбележи и фактът, че той е уневерсален и става както за ляв, така и за десен ъгъл. Предлага се в посочения на снимката цвят и е с размери 260/17..
969.00лв.
Марка: Екомебел
Холна секция Смарт 2 се предлага в цветова комбинация на Дъб небраска за корпуса и Бял гланц за лице. Въпреки големината си, светлите цветове, както и някои детайли в дизайна и придават елегантен външен вид, а допълнително към нея може да се поръча и ЛЕД осветление, което стои под горния ред шкафове..
1,565.00лв.
Марка: Екомебел
 Холна секция Смарт 1 се предлага в цветова комбинация на Дъб небраска за корпуса и Трюфел гланц за лице. Допълнително към нея може да се поръча ниска етажерка L28, както и ЛЕД осветление под горния ред. Самата тя представлява цяла конструкция, която не изисква монтаж към стена. Размерите и са : Ш/2..
1,421.00лв.
Марка: Екомебел
Предлагаме ви един модел в класически бял цвят с корпус от ЛПДЧ и МДФ с вкопана табла за вратите. Модулна кухня Квадрис се състои от различни по размер долни и горни шкафове, с които могат да се направят прави или ъглови конфигурации. Височината на долния ред шкафове с плот е 85см, а височината на г..
1,274.00лв.
Показва 1 до 12 от 58 (5 страници)