Меню
Your Cart

Екомебел

Марка: Екомебел
Модулна конфигурация Рич е гаранция за качество и стил. Това е подсигурено от материалите от които се изработва, а именно : ЛПДЧ за корпуса и матово боядисан МДФ с фрезована табла за лицето. За корпуса, могат да се избират измежду шест разлини варианта за цвят, а за вратите цветовете са шестнадесет ..
2,285.00лв.
Марка: Екомебел
Модулна конфигурация Софт Премиер е гаранция за качество и стил. Това е подсигурено от материалите от които се изработва, а именно : ЛПДЧ за корпуса и матово боядисан МДФ с фрезована табла за лицето. За корпуса, могат да се избират измежду шест разлини варианта за цвят, а за вратите цветовете са шес..
2,950.00лв.
Марка: Екомебел
Модулна конфигурация Роял мат е гаранция за качество и стил. Това е подсигурено от материалите от които се изработва, а именно : ЛПДЧ за корпуса и матово боядисан МДФ с фрезована табла за лицето. За корпуса могат да се избират измежду шест разлини варианта за цвят, а за вратите цветовете са шестнаде..
2,700.00лв.
Марка: Екомебел
Модулна конфигурация Крафт е гаранция за качество и стил. Тя е изработена от ЛПДЧ за корпуса и вратите. Предлага се в различни цветове, които могат да се комбинират по между си, а като отличителната черта на модела са елегантните, едва доловими дръжки, които са разположени в долния край на горните и..
2,849.00лв.
Спален комплект Вива
-20 %
Марка: Екомебел
Спален комплект Вива – едно приемливо решение за спалнята ви.  Изчистен дизайн изпълнен в цветово съчетание на дъб и антрацит е отличителната черта на комплекта. Другото, което е особеното тук, е че гардеробът е съставен от две части. Това позволява разполагането им по отделно или заедно, а същеврем..
1,399.00лв. 1,754.00лв.
Марка: Екомебел
Диван Сирена е моделът от който ще ви осигури както комфорт при сядане, така и за спане. Изработен е от мулти покет система както на седалката, така на и подматрака също, което позволява след разтягане постигане на еднаква мекота и удобство на цялата площ. Помислено е и за цялостната визия на модела..
1,899.00лв.
Марка: Екомебел
Холов ъгъл Ариа е модел предлагащ комфорт и удобство с капитонирана облегалка и подлакътници, придаващи му елегантна визия. Механизмът чрез който става за спане е изтегляща се напред седалка и падащ гръб, като по този начин се превръща в легло с площ от 120/200см. Отделно от това, като предимство тр..
1,699.00лв.
Марка: Екомебел
Холов ъгъл Елза е модел предлагащ комфорт и удобство. Механизмът чрез който става за спане е изтегляща се напред седалка и падащ гръб, като по този начин се превръща в легло с площ от 122/200см. Отделно от това, той разполага и с две ракли под едната и другата седалка. Предлага се в цветовата комбин..
1,699.00лв.
Марка: Екомебел
Разтегателно канапе Виктория е стилен модел с декоративни кантове и надлъжни шевове на седалката и облегалката. Разтяга се посредством клик механизъм, а под седалката има и ракла за завивки. Предлага се в посочения на снимката цвят. Размерите му са : 220/85см, като площа за спане е 110/190см...
899.00лв.
Разтегателно канапе Туист
-10 %
Марка: Екомебел
Разтегателно канапе Туист е стилен модел с декоративни кантове и надлъжни шевове на седалката и облегалката. Разтяга се посредством клик механизъм, а под седалката има и ракла за завивки. Предлага се в посочения на снимката цвят. Размерите му са : 220/70см, като площа за спане е 115/190см...
899.00лв. 1,000.00лв.
Разтегателно канапе Лексус
-10 %
Марка: Екомебел
Разтегателно канапе Лесус е стилен модел с декоративни кантове и надлъжни шевове на седалката и облегалката. Разтяга се посредством клик механизъм, а под седалката има и ракла за завивки. Предлага в сив цвят. Размерите му са : 215/70см, като площа за спане е 110/190см...
899.00лв. 1,000.00лв.
Марка: Екомебел
Холов ъгъл Бруклин е компактен модел с малко по тесни подлакътнци - тип табла, като по този начин сравнително малкият му размер, не е за сметка на площа на седалищната част. Механизмът чрез който става за спане е изтегляща се напред седалка и падащ гръб, като по този начин се превръща в легло с площ..
1,359.00лв.
Показва 1 до 12 от 62 (6 страници)