Меню
Your Cart

Портманта

Марка: Голд Аполо
Едно нестандартно решение за вашето антре, с нетипични форми и въпреки това фунционално. Портманто Сахара разчупва стереотипите със своята визия и веднага грабва окото. Ако искате вашият коридор да изглежда различно, то несъмнено това е вашият избор. В показаният вариант са комбинирани цветовете атр..
499.00лв.
Марка: Голд Аполо
Едно нестандартно решение за вашето антре, с нетипични форми и въпреки това фунционално. Портманто Сахара разчупва стереотипите със своята визия и веднага грабва окото. Ако искате вашият коридор да изглежда различно, то несъмнено това е вашият избор. В показаният вариант са комбинирани също толкова ..
499.00лв.
Марка: Голд Аполо
Шкаф за обувки Евелин М21 е част от модулната система със същото име. Тя предлага възможност за обзавеждане по свое усмотрение за визията на помещението ви. Системата Евелин се изработва в цвят дъб бланко. Сама по себе си тя съдържа модули за обзавеждане на антре, трапезария, спалня, дневна и детска..
139.00лв.
Марка: Голд Аполо
Етажерка Евелин М14 е част от модулната система със същото име. Тя предлага възможност за обзавеждане по свое усмотрение за визията на помещението ви. Системата Евелин се изработва в цвят дъб бланко. Сама по себе си тя съдържа модули за обзавеждане на антре, трапезария, спалня, дневна и детска стая,..
49.00лв.
Марка: Голд Аполо
Огледало Евелин М24 е част от модулната система със същото име. Тя предлага възможност за обзавеждане по свое усмотрение за визията на помещението ви. Системата Евелин се изработва в цвят дъб бланко. Сама по себе си тя съдържа модули за обзавеждане на антре, трапезария, спалня, дневна и детска стая,..
49.00лв.
Марка: Голд Аполо
Закачалка Евелин М22 е част от модулната система със същото име. Тя предлага възможност за обзавеждане по свое усмотрение за визията на помещението ви. Системата Евелин се изработва в цвят дъб бланко. Сама по себе си тя съдържа модули за обзавеждане на антре, трапезария, спалня, дневна и детска стая..
99.00лв.
Марка: Голд Аполо
Модулно портманто Евелин се състои от различни части от модулната система със същото име. Тя предлага възможност за обзавеждане по свое усмотрение за визията на помещението ви. Системата Евелин се изработва в цвят дъб бланко с антрацит. Сама по себе си тя съдържа модули за обзавеждане на антре, трап..
585.00лв.
Марка: Голд Аполо
Огледало Денвър е част от модулно обзавеждане за коридор Денвър, което е създадено за улеснение при декорирането и обзавеждането на входното ви помещение. То се състои от няколко практични модула изработени в комбинция на цветовете антрацит и дъб вотан. Модул 7 : огледало : Ш/45 В/90 Д/2см...
49.00лв.
Марка: Голд Аполо
Шкаф за обувки с една врата Денвър е част от модулно обзавеждане за коридор Денвър, което е създадено за улеснение при декорирането и обзавеждането на входното ви помещение. То се състои от няколко практични модула изработени в комбинция на цветовете антрацит и дъб вотан. Модул 6 : шкаф с врата и..
99.00лв.
Марка: Голд Аполо
Шкаф за обувки Денвър е част от модулно обзавеждане за коридор Денвър, което е създадено за улеснение при декорирането и обзавеждането на входното ви помещение. То се състои от няколко практични модула изработени в комбинция на цветовете антрацит и дъб вотан. Модул 5 : нисък шкаф за обувки с една..
99.00лв.
Марка: Голд Аполо
Шкаф за обувки с две врати Денвър е част от модулно обзавеждане за коридор Денвър, което е създадено за улеснение при декорирането и обзавеждането на входното ви помещение. То се състои от няколко практични модула изработени в комбинция на цветовете антрацит и дъб вотан. Модул 4 : шкаф за обувки ..
139.00лв.
Марка: Голд Аполо
Четворна закачалка Денвър е част от модулно обзавеждане за коридор Денвър, което е създадено за улеснение при декорирането и обзавеждането на входното ви помещение. То се състои от няколко практични модула изработени в комбинция на цветовете антрацит и дъб вотан. Модул 3 : четворна закачалка : Ш/..
69.00лв.
Показва 1 до 12 от 44 (4 страници)