Меню
Your Cart

Шкафове

Марка: Голд Аполо
Шкаф за обувки Вектра 4 се предлага в комбинация на цветове антрацит и дъб амбър. Размерът му е съобразен с изискването за пестене на място там където ще се ползва,  а именно входното помещение на жилището. Шкафът има четири отделения за обувки с междинна подвижна преграда.  Размерите на продукта..
284.00лв.
Марка: Голд Аполо
Шкаф за обувки Вектра 3 се предлага в комбинация на цветове антрацит и дъб амбър. Размерът му е съобразен с изискването за пестене на място там където ще се ползва,  а именно входното помещение на жилището. Шкафът има три отделения за обувки с междинна подвижна преграда.  Размерите на продукта са..
159.00лв.
Марка: Голд Аполо
Шкаф за обувки Вектра 2 се предлага в комбинация на цветове антрацит и дъб амбър. Размерът му е съобразен с изискването за пестене на място там където ще се ползва,  а именно входното помещение на жилището. Шкафът има две отделения за обувки с междинна подвижна преграда.  Размерите на продукта са..
134.00лв.
Марка: Голд Аполо
Шкаф за обувки Вектра 4 се предлага в бял гланц. Размерът му е съобразен с изискването за пестене на място там където ще се ползва,  а именно входното помещение на жилището. Шкафът има четири отделения за обувки с междинна подвижна преграда.  Размерите на продукта са : Ш/70 В/156 Д/23 см...
189.00лв.
Марка: Голд Аполо
Шкаф за обувки Вектра 4 се предлага във венге и дъб сонома и дъб бланко. Размерът му е съобразен с изискването за пестене на място там където ще се ползва,  а именно входното помещение на жилището. Шкафът има четири отделения за обувки с междинна подвижна преграда.  Размерите на продукта са : Ш/7..
179.00лв.
Марка: Голд Аполо
Шкаф за обувки Вектра  2 се предлага в бял гланц. Размерът му е съобразен с изискването за пестене на място там където ще се ползва,  а именно входното помещение на жилището. Шкафът има две отделения за обувки с междинна подвижна преграда.  Размерите на продукта са : Ш/70 В/83 Д/23 см...
139.00лв.
Марка: Голд Аполо
Шкаф за обувки Вектра 3 се предлага в бял гланц. Размерът му е съобразен с изискването за пестене на място там където ще се ползва,  а именно входното помещение на жилището. Шкафът има три отделения за обувки с междинна подвижна преграда. Размерите на продукта са : Ш/70 В/120 Д/23 см...
164.00лв.
Марка: Голд Аполо
Шкаф за обувки Вектра 3 се предлага във венге и дъб сонома и дъб бланко. Размерът му е съобразен с изискването за пестене на място там където ще се ползва,  а именно входното помещение на жилището. Шкафът има две отделения за обувки с междинна подвижна преграда.  Размерите на продукта са : Ш/70 В..
129.00лв.
Марка: Голд Аполо
Шкаф за обувки Вектра 3 се предлага във венге и дъб сонома и дъб бланко. Размерът му е съобразен с изискването за пестене на място там където ще се ползва,  а именно входното помещение на жилището. Шкафът има три отделения за обувки с междинна подвижна преграда.  Размерите на продукта са : Ш/70 В..
154.00лв.
Шкаф за обувки Мареа 2
ТОП ЦЕНА
Марка: Мареа
Шкафът за обувки Мареа 2 е с размери : Ш/64 В/120 Д/23 см. Предлага се в декори : табако крафт, дъб сонома и пасифик...
114.00лв.
Шкаф за обувки Мареа 1
ТОП ЦЕНА
Марка: Мареа
Шкафът за обувки Мареа 1  е с размери: Ш/64 В/83 Д/23 см. Предлага се в декори : табако крафт, дъб сонома и пасифик...
84.00лв.
Показва 1 до 11 от 11 (1 страници)