Меню
Your Cart

Модулни кухни

Марка: Голд Аполо
Кухня Верона 7 е с размер 200см и се предлага в различни цветове. Тя е част от модулната система за кухни Врона, предлагаща различни по размер отделни модулни шкафове. С нея бързо и лесно може да се конфигурира желаният прав или ъглов вариант за трапезарията ви. Корпусът на модела се изработва в цвя..
599.00лв.
Марка: Голд Аполо
Кухня Верона 1 е с размер 110см и се предлага в различни цветове. Тя е част от модулната система за кухни Врона, предлагаща различни по размер отделни модулни шкафове. С нея бързо и лесно може да се конфигурира желаният прав или ъглов вариант за трапезарията ви. Корпусът на модела се изработва в цвя..
329.00лв.
Марка: Голд Аполо
Кухня Верона 20 е с размер 280см и е цвят антрацит за корпуса и бял крафт за лицето на долния ред, и сив крафт за лицето на горния ред. Тя е част от модулната система за кухни Врона, предлагаща различни по размер отделни модулни шкафове. С нея бързо и лесно може да се конфигурира желаният прав или ъ..
922.00лв.
Марка: Голд Аполо
Кухня Верона 14 е с размер 180см и се предлага в различни цветове. Тя е част от модулната система за кухни Врона, предлагаща различни по размер отделни модулни шкафове. С нея бързо и лесно може да се конфигурира желаният прав или ъглов вариант за трапезарията ви. Корпусът на модела се изработва в цв..
497.00лв.
Марка: Голд Аполо
Кухня Верона 3 е с размер 170/200см и е в цвят антрацит за корпуса и бял крафт за лицето. Тя е част от модулната система за кухни Врона, предлагаща различни по размер отделни модулни шкафове. С нея бързо и лесно може да се конфигурира желаният прав или ъглов вариант за трапезарията ви. Корпусът на м..
944.00лв.
Марка: Голд Аполо
Кухня Алис 20 е с размер 280см и е цвят антрацит гланц. Тя е част от модулната система за кухни, предлагаща различни по размер отделни модулни шкафове, с които бързо и лесно може  да се конфигурира желаният прав или ъглов вариант за трапезарията ви. Всички цветове, в които се изработват лицето на шк..
993.00лв.
Марка: Голд Аполо
Кухня Алис 9 е с размер 160см и е цвят антрацит гланц. Тя е част от модулната система за кухни, предлагаща различни по размер отделни модулни шкафове, с които бързо и лесно може  да се конфигурира желаният прав или ъглов вариант за трапезарията ви. Всички цветове, в които се изработват лицето на шка..
573.00лв.
Марка: Голд Аполо
Кухня Алис 7 е с размер 200см и е цвят крем гланц. Тя е част от модулната система за кухни, предлагаща различни по размер отделни модулни шкафове, с които бързо и лесно може  да се конфигурира желаният прав или ъглов вариант за трапезарията ви. Всички цветове, в които се изработват лицето на шкафове..
648.00лв.
Марка: Голд Аполо
Кухня Алис 1 е с размер 110см и е цвят крем гланц. Тя е част от модулната система за кухни, предлагаща различни по размер отделни модулни шкафове, с които бързо и лесно може  да се конфигурира желаният прав или ъглов вариант за трапезарията ви. Всички цветове, в които се изработват лицето на шкафове..
357.00лв.
Марка: Голд Аполо
Кухня Хавана е с дължина 200 см. Тя е част от модулната система за кухни Хавана, предлагаща възможност за различни по цвят и размер конфигурации. Височината на долния ред е 90 см, а височината на горните шкафове е 70 см. Показаната примерна конфигурация е с цвят дъб бланко, като модулите от които се..
569.00лв.
Марка: Голд Аполо
Кухня Алис 19 е с размер 230см. Предлага се в черен,бял или червен, бежов иантрациит  гланц, като е възможно комбинирането на цветовете без оскъпяване на цената. За улеснение могат да се избират измежду няколко цвята термо плот и термо гръб с марката Egger, с които да се получи цялостният облик на ж..
777.00лв.
Марка: Голд Аполо
Кухня Алис 10 е с размер 175/165см. Предлага се в черен,бял или червен гланц, като е възможно комбинирането на цветовете без оскъпяване на цената. За улеснение могат да се избират измежду няколко цвята термо плот и термо гръб с марката Egger, с които да се получи цялостният облик на желаната от вас ..
922.00лв.
Показва 1 до 12 от 21 (2 страници)