Меню
Your Cart

Прави и ъглови кухни

За да създавате вкусотии с желание и удоволствие се изисква стилна и практична кухня. Модерното кухненско обзавеждане позволява пригодяване към различни помещения с помощта на прави или ъглови кухни.

Ние много добре знаем, че размерите и чупките в кухнята понякога затрудняват избора на обзавеждане. Постигането на идеалната кухня изисква внимателно планиране на разполагаемото пространство. 

За постигане на стилна и практична кухня предлагаме пълен набор от кухненско обзавеждане с наличие на прави и ъглови кухни за всякакъв вид кухненско помещение. Предлагаме голям набор от размери и цветове за всякакъв интериор. 

Не се колебайте да се консултирате с нас при избор на размер, цвят и разположение. Поръчайте онлайн или ни посетете в магазините в град Пазарджик и град Пловдив.
 

Кухня Верона 20
Нов
Марка: Голд Аполо
Кухня Верона 20 е с размер 280см и е цвят антрацит за корпуса и бял крафт за лицето на долния ред, и сив крафт за лицето на горния ред. Тя е част от модулната система за кухни Врона, предлагаща различни по размер отделни модулни шкафове, с които бързо и лесно може  да се конфигурира желаният прав ил..
922.00лв.
Кухня Верона 14
Нов
Марка: Голд Аполо
Кухня Верона 14 е с размер 180см и се предлага в различни цветове. Тя е част от модулната система за кухни Врона, предлагаща различни по размер отделни модулни шкафове. С нея бързо и лесно може да се конфигурира желаният прав или ъглов вариант за трапезарията ви. Корпусът на модела се изработва в цв..
497.00лв.
Кухня Верона 3
Нов
Марка: Голд Аполо
Кухня Верона 3 е с размер 170/200см и е цвят антрацит за корпуса и бял крафт за лицето. Тя е част от модулната система за кухни Врона, предлагаща различни по размер отделни модулни шкафове. С нея бързо и лесно може да се конфигурира желаният прав или ъглов вариант за трапезарията ви. Корпусът на мод..
944.00лв.
Кухня Сантино
-19 %
Марка: Гранде
Кухня Сантино е конфигурация, която се предлага на размер с дължина 200см. и 260см. Изработена е в цвят антик : ЛПДЧ за корпус и МДФ за лице. Кухнята е предвидена за мивка с борд. Промо цената за модела с дължина 260см е 899лв...
699.00лв. 865.00лв.
Марка: Гранде
Кухня Регал е конфигурация, която се предлага на размер с дължина 200см. и 260см. Изработена е в цвят тъмна сонома : ЛПДЧ за корпус и МДФ за лице. Кухнята е предвидена за мивка с борд. Цената за модела с дължина 260см е 999лв...
879.00лв.
Кухня Стило
-19 %
Марка: Гранде
Кухня Стило е конфигурация, която се предлага на размер с дължина 200см. Изработена е в комбинация на два цвята : ЛПДЧ Бяло за корпус и ЛПДЧ Антрацит за лице, както и на ЛПДЧ Венге за корпус и ЛПДЧ Дъб за лице . Термоплотът е с цвят черен бетон с дължина 200см...
645.00лв. 800.00лв.
Кухня Лорейн
-18 %
Марка: Гранде
Кухня Лорейн е конфигурация, която се предлага на размер :  200см. Изработена е в комбинация на два цвята : ЛПДЧ бяло за корпус и МДФ лилаво мат за лице. Кухнята е предвидена за мивка с борд.  ..
1,099.00лв. 1,333.00лв.
Марка: Голд Аполо
Кухня Алис 20 е с размер 280см и е цвят антрацит гланц. Тя е част от модулната система за кухни, предлагаща различни по размер отделни модулни шкафове, с които бързо и лесно може  да се конфигурира желаният прав или ъглов вариант за трапезарията ви. Всички цветове, в които се изработват лицето на шк..
993.00лв.
Марка: Голд Аполо
Кухня Алис 9 е с размер 160см и е цвят антрацит гланц. Тя е част от модулната система за кухни, предлагаща различни по размер отделни модулни шкафове, с които бързо и лесно може  да се конфигурира желаният прав или ъглов вариант за трапезарията ви. Всички цветове, в които се изработват лицето на шка..
573.00лв.
Марка: Голд Аполо
Кухня Алис 7 е с размер 200см и е цвят крем гланц. Тя е част от модулната система за кухни, предлагаща различни по размер отделни модулни шкафове, с които бързо и лесно може  да се конфигурира желаният прав или ъглов вариант за трапезарията ви. Всички цветове, в които се изработват лицето на шкафове..
648.00лв.
Марка: Голд Аполо
Кухня Алис 1 е с размер 110см и е цвят крем гланц. Тя е част от модулната система за кухни, предлагаща различни по размер отделни модулни шкафове, с които бързо и лесно може  да се конфигурира желаният прав или ъглов вариант за трапезарията ви. Всички цветове, в които се изработват лицето на шкафове..
357.00лв.
Марка: Голд Аполо
Кухня Хавана е с дължина 200 см. Тя е част от модулната система за кухни Хавана, предлагаща възможност за различни по цвят и размер конфигурации. Височината на долния ред е 90 см, а височината на горните шкафове е 70 см. Показаната примерна конфигурация е с цвят дъб бланко, като модулите от които се..
569.00лв.
Показва 1 до 12 от 42 (4 страници)