Меню
Your Cart

Матраци

Марка: ТЕД
Двулицев матрак SILVER EXCLUSIVE ТЕД е висококачествен ортопедичен матрак с ядро от мулти покет пружинки. Той гарантира правилна позиция на гръбначния стълб, както и доброто кръвообръщение в организма, а същевременно предотвратяваболки и схващания при съня. Независимите пружинки се адаптират към вся..
331.00лв.
Марка: Голд Аполо
Топ матрак Романс Мемори е анатомичен, ортопедичен модел с ядро от PROMemory пяна с масажиращ ефект. Около сърцевината, която е профилирана мемори пяна, са разположени различни слоеве, придаващи допълнителна мекота. Височината му е 7см и се предлага на няколко размера...
109.00лв.
Марка: Голд Аполо
Топ матрак Романс е анатомичен, ортопедичен модел с ядро от PROFoam пяна с масажиращ ефект. Около сърцевината, която е профилирана пяна, са разположени различни слоеве, придаващи допълнителна мекота. Височината му е 6см и се предлага на няколко размера...
69.00лв.
Марка: Нани
Матрак Каспия покет е еднолицев капитониран матрак със сърцевина от покет спрингс пакет – това е система  от индивидуално пакетирани пружинки с малък диаметър в текстилен джоб и еластична връзка помежду им осигуряваща перфектно положение за сън. Отделните "springs” елементи са с определена височина ..
350.00лв.
Марка: Голд Аполо
Матрак Медея е изработен от вискокоеластична профилирана пяна с 5 зони на комфорт. Той е ортопедичен, анатомичен двулицев модел със сваляем калъф с цип. Основното ядро е PROFoam пяна, като от двете страни на нея се редуват нетъкан текстил, полиуретанова пяна и обгръщаща вата. ..
199.00лв.
Марка: Голд Аполо
Матрак Тея е изработен от вискокоеластична профилирана пяна с 5 зони на комфорт. Той е еднолицев с вградена подматрачна рамка от иглолистен материал. Основното ядро е PROFoam пяна, като над нея има допълнително нетъкан текстил, полиуретанова пяна и обгръщаща вата. ..
199.00лв.
Матракът Латекс Корал е изработен от 100% латекс с по-висока плътност и твърдост спрямо другите матраци той осигурява комфорт и спокойствие на всички, които предпочитат по-твърдите повърхности за своята почивка. Сърцевината му е изградена от повторно вулканизирани пенолатексови частици. Допълни..
0.00лв.
Марка: Нани
Матрак Каспия Нормал е еднолицев, капитониран анатомичен матрак със сърцевина от BONEL SPRINGS. Той има умерена мекота, която кара тялото да релаксира. Той е с височина от 22см ...
302.00лв.
Марка: ТЕД
Еднолицев Матрак Колори е изграден от пружинен пакет тип “Бонел”. В основата си той има рамка от иглолистен материал, следва ядрото от пружини, а накрая са различни омекотяващи слоеве. Бонел пружините пропускат въздушния поток, като по този начин въздухът циркулира свободно през матрака за по голям ..
140.00лв.
Марка: Блян
Матрак Зеро е съставен от висококачествена пяна с отворена клетъчна  структура,която позволява на матрака да диша и да се проветрява непрестанно,като ви осигурява здравословна среда за спокоен сън. Допълнително удобство е сваляемият калъф с цип опасващ целият матрак. Състава на матрака е : -д..
250.00лв.
Марка: Блян
Зеро Мемори е еднолицев матрак на фирма Блян. Ядрото на модела е съставено от профилирана Body Care пяна и 3см. мемори пяна. Специалният профил на пяната е конструиран така, че да се обособят 7 зони на комфорт с разична твърдост. По този начин тежестта върху матрака се разпределя равномерно, което н..
306.00лв.
Марка: Блян
Зеро Мемори е двулицев матрак на фирма Блян. Ядрото на модела е съставено от профилирана Body Care пяна и 3см. мемори пяна. Специалният профил на пяната е конструиран така, че да се обособят 7 зони на комфорт с разична твърдост. По този начин тежестта върху матрака се разпределя равномерно, което на..
335.00лв.
Показва 1 до 12 от 17 (2 страници)