Меню
Your Cart

Матраци

Марка: ТЕД
Двулицев матрак Фаворит Нова ОртопедикТЕД е топ продукт в своя клас –  модел, предлагащ висок комфорт. Конструкцията е наградена със 100 точки за високо качество от лаборатория LGA, Германия. Матракът е съставен от повече от 500 броя мултипокет пружинки на кв.м, опаковани отделно, създаващи 7 зони н..
463.00лв.
Марка: ТЕД
Двулицев матрак SILVER EXCLUSIVE ТЕД е висококачествен ортопедичен матрак с ядро от мулти покет пружинки. Той гарантира правилна позиция на гръбначния стълб, както и доброто кръвообръщение в организма, а същевременно предотвратяваболки и схващания при съня. Независимите пружинки се адаптират към вся..
331.00лв.
Марка: ТЕД
Еднолицев матрак Фаворит Нова ТЕД е още един модел, предлагащ висок комфорт. Той е съставен от мултипокет пружинки създаващи 7 зони на комфорт. Те следват движенията на тялото, без да пренасят усещането върху съседната площ на матрака. В допълнение към това в дамаската на модела е прошит мемори слой..
449.00лв.
Марка: ТЕД
Еднолицев матрак SILVER EXCLUSIVE ТЕД е висококачествен ортопедичен матрак с ядро от мулти покет пружинки. Той гарантира правилна позиция на гръбначния стълб, както и доброто кръвообръщение в организма, а същевременно предотвратяваболки и схващания при съня. Независимите пружинки се адаптират към вс..
331.00лв.
Марка: Голд Аполо
Матрак Елис Мемори Покет е модел, който предлага лукс и качество от една страна, и достъпна цена от друга. Както се вижда още от името му, той е направен от ядро от индивидуално пакетирани покет пружини, върху които има няколко и различни на брой допълващи слоеве, а именно : нетъкан текстил, термосл..
324.00лв.
Марка: Голд Аполо
Матрак Елис Делукс Покет е модел, който предлага лукс и качество от една страна, и достъпна цена от друга. Както се вижда още от името му, той е направен от ядро от индивидуално пакетирани покет пружини, върху които има няколко и различни на брой допълващи слоеве, а именно : нетъкан текстил, термосл..
279.00лв.
Марка: Голд Аполо
Топ матрак Романс Мемори е анатомичен, ортопедичен модел с ядро от PROMemory пяна с масажиращ ефект. Около сърцевината, която е профилирана мемори пяна, са разположени различни слоеве, придаващи допълнителна мекота. Височината му е 7см и се предлага на няколко размера...
109.00лв.
Марка: Голд Аполо
Топ матрак Романс е анатомичен, ортопедичен модел с ядро от PROFoam пяна с масажиращ ефект. Около сърцевината, която е профилирана пяна, са разположени различни слоеве, придаващи допълнителна мекота. Височината му е 6см и се предлага на няколко размера...
69.00лв.
Марка: Нани
Матрак Каспия покет е еднолицев капитониран матрак със сърцевина от покет спрингс пакет – това е система  от индивидуално пакетирани пружинки с малък диаметър в текстилен джоб и еластична връзка помежду им осигуряваща перфектно положение за сън. Отделните "springs” елементи са с определена височина ..
350.00лв.
Марка: Голд Аполо
Матрак Медея е изработен от вискокоеластична профилирана пяна с 5 зони на комфорт. Той е ортопедичен, анатомичен двулицев модел със сваляем калъф с цип. Основното ядро е PROFoam пяна, като от двете страни на нея се редуват нетъкан текстил, полиуретанова пяна и обгръщаща вата. ..
199.00лв.
Марка: Голд Аполо
Матрак Тея е изработен от вискокоеластична профилирана пяна с 5 зони на комфорт. Той е еднолицев с вградена подматрачна рамка от иглолистен материал. Основното ядро е PROFoam пяна, като над нея има допълнително нетъкан текстил, полиуретанова пяна и обгръщаща вата. ..
199.00лв.
Матракът Латекс Корал е изработен от 100% латекс с по-висока плътност и твърдост спрямо другите матраци той осигурява комфорт и спокойствие на всички, които предпочитат по-твърдите повърхности за своята почивка. Сърцевината му е изградена от повторно вулканизирани пенолатексови частици. Допълни..
0.00лв.
Показва 1 до 12 от 22 (2 страници)