Меню
Your Cart

Гардероби

Гардероб Аполо 8 е част от модулната система Аполо. С нея лесно може да планирате как точно искате да изглежда стаята ви. Системата Аполо предлага възможност да обзаведете своята спалня или детска в зависимост от размера и предпочитаният от вас цвят. Гардероб Аполо 8 се предлага в бял гланц и е разд..
519.00лв.
Гардероб Аполо 8 е част от модулната система Аполо. С нея лесно може да планирате как точно искате да изглежда стаята ви. Системата Аполо предлага възможност да обзаведете своята спалня или детска в зависимост от размера и предпочитаният от вас цвят. Гардероб Аполо 8 се предлага в комбинация на тъме..
479.00лв.
Гардероб Аполо 8 е част от модулната система Аполо. С нея лесно може да планирате как точно искате да изглежда стаята ви. Системата Аполо предлага възможност да обзаведете своята спалня или детска в зависимост от размера и предпочитаният от вас цвят. Гардероб Аполо 8 се предлага в : светъл орех, вен..
469.00лв.
Гардероб Аполо 7 е част от модулната система Аполо. С нея лесно може да планирате как точно искате да изглежда стаята ви, като може да избирате измежду модули с различно предназначение. За улеснение модулите се предлагат в комбинация на цвят бял гланц. Вътрешността му е изцяло с рафтове, а размерите..
149.00лв.
Гардероб Аполо 7 е част от модулната система Аполо. С нея лесно може да планирате как точно искате да изглежда стаята ви, като може да избирате измежду модули с различно предназначение. За улеснение модулите се предлагат в комбинация на цветове тъмен дъб и пясъчен дъб. Вътрешността му е изцяло с раф..
136.00лв.
Гардероб Аполо 7 е част от модулната система Аполо. С нея лесно може да планирате как точно искате да изглежда стаята ви, като може да избирате измежду модули с различно предназначение. За улеснение модулите се предлагат в няколко цвята : светъл орех, венге, дъб сонома. Вътрешноста на гардероб Аполо..
129.00лв.
Еднокрилна надстройка с рафт Аполо 3 се предлага в бял гланц. Размерите и са : Ш/40 В/50 Д/52 см..
59.00лв.
Еднокрилна надстройка с рафт Аполо 3 се предлага в цвят тъмен дъб/пясъчен дъб. Размерите и са : Ш/40 В/50 Д/52 см..
54.00лв.
Еднокрилна надстройка с рафт Аполо 3 се предлага в три цвята : -Дъб Сонома; Венге;  Орех Размерите и са : Ш/40 В/50 Д/52 см..
49.00лв.
Гардероб Емили се изработва в съчетание на дъб бланко с дъб норте. Той е с две плъзгащи врати. Вътрешното пространство е разделено на две равни части, като от едната страна има рафт и лост за закачалки, а от другата са изцяло разположени рафтове.  Размерите му са Ш/180 В/200 Д/59см...
479.00лв.
Гардероб Далас се изработва в съчетание на пясъчен дъб и лате, както и на дъб кремона и пасифик. Той е с две плъзгащи врати, в центъра на които е разположено голямо кръгло огледало. Вътрешното пространство е разделено на две равни части, като от едната страна има рафт и лост за закачалки, а от друга..
829.00лв.
Гардероб Фиона се изработва в съчетание на дъб сонома и лилаво. Той е с четири врати, две от които са с огледала. Вътрешното пространство е разделено на две равни части, като от едната страна има рафт и лост за закачалки, а от другата са изцяло разположени рафтове.  Размерите му са Ш/200 В/208 Д/..
599.00лв.
Показва 1 до 12 от 64 (6 страници)