Меню
Your Cart

Гардероби

Гардероб Камо предлага надежност благодарение на плъзгащата система с гарантирано качество на Hettich. Вътрешната част е разделена на две, и в нея са разположени лост за закачалки и достатъчно на брой рафтове. Двете врати са обкантени с алуминиев профил придаващ здравина и различен вид на модела.&nb..
619.00лв.
Гардероб Аполо 6 е част от модулната система Аполо. С нея лесно може да планирате как точно искате да изглежда стаята ви. Той ви предлага възможност да обзаведете своята спалня или детска в зависимост от размера и предпочитаният от вас цвят. Разделен е на две части, като от едната страна има лост за..
299.00лв.
Гардероб Аполо 6 е част от модулната система Аполо. С нея лесно може да планирате как точно искате да изглежда стаята ви. Той ви предлага възможност да обзаведете своята спалня или детска в зависимост от размера и предпочитаният от вас цвят. Гардеробът се предлага в цвят тъмен дъб /пясъчен дъб. Разд..
279.00лв.
Гардероб Аполо 6 е част от модулната система Аполо. С нея лесно може да планирате как точно искате да изглежда стаята ви. Той ви предлага възможност да обзаведете своята спалня или детска в зависимост от размера и предпочитаният от вас цвят. Гардеробът се предлага в три цвята : светъл орех, дъб крем..
269.00лв.
Гардероб Верона 17
-13 %
Гардероб Верона 17 с четири врати е подходящ за вашата спалня, детска и антре. Изработен от ЛПДЧ с висока надежност на обкова. Предлага се в няколко атрактивни цвята съобразени с тенденциите на пазара, а фунционалнноста му се допълва от неговото разпределение от вътре. В лявата част има лост за зака..
278.00лв. 320.00лв.
Гардероб Домо
-13 %
Гардероб Домо е с размери Ш/150 В/190 Д/50 см.  Неговите три чекмеджета , рафтовете разположени в едно от отделенията  и лоста за закачалки  го правят удобен и практичен. Отделно се предлага и в три цветови комбинации, с което улеснява максималноо избора ни. Гардероб Домо може да се комбинира с друг..
388.00лв. 446.00лв.
Гардероб Верона 8 с огледало
-13 %
Еднокрилен гардероб  с огледало и рафтове Верона 8 се предлага в три цвята. Размерите му са  : Ш/40 В/180 Д/52 см...
133.00лв. 153.00лв.
Гардероб Аполо 5 е част от модулната система Аполо. С нея лесно може да планирате как точно искате да изглежда стаята ви. Системата Аполо предлага възможност да обзаведете своята спалня или детска в зависимост от размера и предпочитаният от вас цвят. Гардеробът се предлага в..
479.00лв.
Гардероб Аполо 4 е част от модулната система Аполо. С нея лесно може да планирате как точно искате да изглежда стаята ви. Системата Аполо предлага възможност да обзаведете своята спалня или детска в зависимост от размера и предпочитаният от вас цвят. Гардеробът се предлага в бял гланц. Разделен е на..
419.00лв.
Показва 1 до 12 от 51 (5 страници)