Меню
Your Cart

Гардероби и надстройки

Гардероб Мока
Нов
Марка: Голд Аполо
Гардероб Мока е практичен четирикрилен модел. Той е разделен на три части, като в лявото и дясното крило са разположени рафтове, а по средата зад вратите с огледалата има лост за закачалки. Под тях са добавени две чекмеджета. Предлага се в двуцветни кобинации. Размерите на модела са : Ш/180 В/200 Д/..
699.00лв.
Гардероб Евелин М5 е част от модулната система със същото име. Тя предлага възможност за обзавеждане по свое усмотрение за визията на помещението ви. Системата Евелин се изработва в цвят дъб бланко. Сама по себе си тя съдържа модули за обзавеждане на антре, трапезария, спалня, дневна и детска стая, ..
499.00лв.
Марка: Голд Аполо
Гардероб Евелин М4 е част от модулната система със същото име. Тя предлага възможност за обзавеждане по свое усмотрение за визията на помещението ви. Системата Евелин се изработва в цвят дъб бланко. Сама по себе си тя съдържа модули за обзавеждане на антре, трапезария, спалня, дневна и детска стая, ..
339.00лв.
Марка: Голд Аполо
Гардероб Евелин М20 е част от модулната система със същото име. Тя предлага възможност за обзавеждане по свое усмотрение за визията на помещението ви. Системата Евелин се изработва в цвят дъб бланко. Сама по себе си тя съдържа модули за обзавеждане на антре, трапезария, спалня, дневна и детска стая,..
189.00лв.
Марка: Голд Аполо
Гардероб Лайт е практичен четирикрилен модел. Той разполага с множество рафтове, лост за закачалки, както и две чекмеджета в основата си, а над тях по средата на двете врати има огледала. Предлага се в цвят дъб бланко с открояващи се сиви кантове, които му придават характерна визия. Гардероба може  ..
669.00лв.
Марка: Голд Аполо
Модулно детско-юношеско обзавеждане Сидни предлага няколко практични модула, с умело комбинирано цветово съчетание на дъб сонома, антрацит и бял гланц. Всеки един от тях е замислен с идеята да улесни обзавеждането на стаята за детето.  Модул 4 : Гардероб с две врати : Ш/80 В/190 Д/153см...
299.00лв.
Марка: Голд Аполо
Гардероб Аполо 8 е част от модулната система Аполо. С нея лесно може да планирате как точно искате да изглежда стаята ви. Системата Аполо  ви дава възможност за избор, в зависимост от големината на модулите, които са ви необходими и предпочитаният от вас цвят. Мебелите от серията се предлагат в един..
614.00лв.
Марка: Голд Аполо
Гардероб Аполо 7 е част от модулната система Аполо. С нея лесно може да планирате как точно искате да изглежда стаята ви. Системата Аполо  ви дава възможност за избор, в зависимост от големината на модулите, които са ви необходими и предпочитаният от вас цвят. Мебелите от серията се предлагат в един..
184.00лв.
Марка: Голд Аполо
Гардероб Аполо 6 е част от модулната система Аполо. С нея лесно може да планирате как точно искате да изглежда стаята ви. Системата Аполо  ви дава възможност за избор, в зависимост от големината на модулите, които са ви необходими и предпочитаният от вас цвят. Мебелите от серията се предлагат в един..
424.00лв.
Марка: Голд Аполо
Гардероб Аполо 4 е част от модулната система Аполо. С нея лесно може да планирате как точно искате да изглежда стаята ви. Системата Аполо  ви дава възможност за избор, в зависимост от големината на модулите, които са ви необходими и предпочитаният от вас цвят. Мебелите от серията се предлагат в един..
564.00лв.
Марка: Голд Аполо
Гардероб Аполо 3 е част от модулната система Аполо. С нея лесно може да планирате как точно искате да изглежда стаята ви. Системата Аполо  ви дава възможност за избор, в зависимост от големината на модулите, които са ви необходими и предпочитаният от вас цвят. Мебелите от серията се предлагат в един..
349.00лв.
Марка: Голд Аполо
Гардероб Аполо 2 е част от модулната система Аполо. С нея лесно може да планирате как точно искате да изглежда стаята ви. Системата Аполо  ви дава възможност за избор, в зависимост от големината на модулите, които са ви необходими и предпочитаният от вас цвят. Мебелите от серията се предлагат в един..
349.00лв.
Показва 1 до 12 от 83 (7 страници)