Меню
Your Cart

Еднолицеви и Двулицеви Матраци

Прекарваме огромна част от деня си в сън. Буквално една трета от живота ни. Добавете към това и факта, че от качеството на съня зависи продуктивността на работа, физическото състояние и настроението ни. Няма спор, че здравословния и приятен сън има голямо влияние върху живота ни.

Ние сме Ви подготвили средствата, с които да го постигнете. Удобни и качествени матраци на достъпна цена. Гамата ни от продукти предлага различни видове като еднолицеви, двулицеви и всякакъв вид други матраци в различни размери.

Видовете матраци от нашия каталог могат да покрият всички нужди за твърдост/мекота и ортопедични изисквания. Направете избора си от каталога и поръчайте онлайн. Ако пък желаете да ни посетите, заповядайте в магазините ни в град Пазарджик и град Пловдив.
 

Марка: ТЕД
Двулицев матрак Фаворит Нова ОртопедикТЕД е топ продукт в своя клас –  модел, предлагащ висок комфорт. Конструкцията е наградена със 100 точки за високо качество от лаборатория LGA, Германия. Матракът е съставен от повече от 500 броя мултипокет пружинки на кв.м, опаковани отделно, създаващи 7 зони н..
463.00лв.
Марка: ТЕД
Двулицев матрак SILVER EXCLUSIVE ТЕД е висококачествен ортопедичен матрак с ядро от мулти покет пружинки. Той гарантира правилна позиция на гръбначния стълб, както и доброто кръвообръщение в организма, а същевременно предотвратяваболки и схващания при съня. Независимите пружинки се адаптират към вся..
331.00лв.
Марка: ТЕД
Еднолицев матрак SILVER EXCLUSIVE ТЕД е висококачествен ортопедичен матрак с ядро от мулти покет пружинки. Той гарантира правилна позиция на гръбначния стълб, както и доброто кръвообръщение в организма, а същевременно предотвратяваболки и схващания при съня. Независимите пружинки се адаптират към вс..
331.00лв.
Марка: Голд Аполо
Матрак Елис Мемори Покет е модел, който предлага лукс и качество от една страна, и достъпна цена от друга. Както се вижда още от името му, той е направен от ядро от индивидуално пакетирани покет пружини, върху които има няколко и различни на брой допълващи слоеве, а именно : нетъкан текстил, термосл..
324.00лв.
Марка: Голд Аполо
Матрак Елис Делукс Покет е модел, който предлага лукс и качество от една страна, и достъпна цена от друга. Както се вижда още от името му, той е направен от ядро от индивидуално пакетирани покет пружини, върху които има няколко и различни на брой допълващи слоеве, а именно : нетъкан текстил, термосл..
279.00лв.
Марка: Голд Аполо
Топ матрак Романс Мемори е анатомичен, ортопедичен модел с ядро от PROMemory пяна с масажиращ ефект. Около сърцевината, която е профилирана мемори пяна, са разположени различни слоеве, придаващи допълнителна мекота. Височината му е 7см и се предлага на няколко размера...
109.00лв.
Марка: Голд Аполо
Топ матрак Романс е анатомичен, ортопедичен модел с ядро от PROFoam пяна с масажиращ ефект. Около сърцевината, която е профилирана пяна, са разположени различни слоеве, придаващи допълнителна мекота. Височината му е 6см и се предлага на няколко размера...
69.00лв.
Марка: Нани
Матрак Каспия покет е еднолицев капитониран матрак със сърцевина от покет спрингс пакет – това е система  от индивидуално пакетирани пружинки с малък диаметър в текстилен джоб и еластична връзка помежду им осигуряваща перфектно положение за сън. Отделните "springs” елементи са с определена височина ..
350.00лв.
Марка: Нани
Подматрачните рамки са подходящи за всеки модел двулицев матрак. Предимствата на рамките,които предлагат мебели Азар са: -осигуряват надеждна вентилация на матрака -те са с метален профил за максимална издържливост -ламелите им са изработени от многослойна букова дървесина за оптимална а..
165.00лв.
Марка: Нани
Подматрачните рамки са подходящи за всеки модел двулицев матрак. Предимствата на рамките,които предлагат мебели Азар са: -осигуряват надеждна вентилация на матрака -те са с метален профил за максимална издържливост -ламелите им са изработени от многослойна букова дървесина за оптимална а..
128.00лв.
Марка: Голд Аполо
Матрак Медея е изработен от вискокоеластична профилирана пяна с 5 зони на комфорт. Той е ортопедичен, анатомичен двулицев модел със сваляем калъф с цип. Основното ядро е PROFoam пяна, като от двете страни на нея се редуват нетъкан текстил, полиуретанова пяна и обгръщаща вата. ..
199.00лв.
Марка: Голд Аполо
Матрак Тея е изработен от вискокоеластична профилирана пяна с 5 зони на комфорт. Той е еднолицев с вградена подматрачна рамка от иглолистен материал. Основното ядро е PROFoam пяна, като над нея има допълнително нетъкан текстил, полиуретанова пяна и обгръщаща вата. ..
199.00лв.
Показва 1 до 12 от 24 (2 страници)