Меню
Your Cart

Обзавеждане за антре и коридор

Антрето и коридора в дома ни е първото място, което виждаме след като влезем през входната врата. Това означава, че трябва да бъде стилно, представително и практично. Често се случва и това да бъде мястото за подготвяне на личната ни визия преди излизане извън дома ни.

В някои случаи антрето е тясно, а в други има много пространство с входни врати към другите стаи. Какъвто и да е случая има много възможности за модерно и стилно обзавеждане на антрето и коридора у дома.

Основните компоненти при обзавеждането са огледала, закачалки, шкаф за обувки и портманто за коридора и антрето. Каталога ни предлага широк избор от всичко изброено, както и комплекти за коридор, които да донесат стилна визия и практичност.

Направете Вашия избор като разгледате колекцията ни и поръчайте онлайн. При колебания се свържете с нас за консултация или ни посетете в нашите магазини в град Пазарджик и град Пловдив.
 

о елегантна визия. С подходящите цветове и размери може да се постигне съчетание, което придава пространсвеност в тези малки помещения.

Шкаф за обувки Вектра  2 се предлага в бял гланц. Размерът е съобразен с изискването за пестене на място там където ще се ползва. Има две отделения за обувки с междинна подвижна преграда.  Размерите на продукта са : Ш/70 В/83 Д/23 см...
109.00лв.
Шкаф за обувки Вектра 3 се предлага в бял гланц. Размерът е съобразен с изискването за пестене на място там където ще се ползва. Има три отделения за обувки с междинна подвижна преграда. Размерите на продукта са : Ш/70 В/120 Д/23 см...
124.00лв.
Портманто с Виго разполага с гардероб, който е изцяло срафтове, няколко шкафа за обувки, външни закачалки и огледало. Предлага се в двуцветна комбинация на ателие лайт и ателие дарк. Размерите му са : Ш/165 В/200 Д/30 см...
299.00лв.
Нестандартна, но в същото време елегантна визия - това са първите впечатления от портманто Фини. Няколкото заоблени линии му придават индивидуалност, която се запомня веднага. Голямото огледало ще ви улесни до максимум, а гардероба с изтеглящ се лост за закачалки, в допълнение с шкафа за обувки го п..
239.00лв.
Портманто Антерос
Препоръчан
Портманто Антерос се предлага в двуцветна комбинация. Светлите тонове са по-подходящи за входните помещения, където обикновено липсва дневна светлина. При този модел има както външни закачалки, така и изтеглящ се лост за дрехи в гардероба. В долната част е пространството за обувки, а горе освен рафт..
349.00лв.
Портманто Мариса е изработено в комбинация на дъб бланко и лате, както и на дъб норте и бял гланц. Комбинирането на светли цветове придава светлина на входното помещение където обикновено е малко по-тъмно от другите стаи. Моделът е с компакти размери с широчина 100см. , но това не е за сметка на обе..
239.00лв.
Компактен модел за вашето входно помещение, предлагащ достатъчно място за обувки, както и  най-необходимите ви ежедневни дрехи. Не е забравено дори и огледало, за да има портманто Поли завършен вид. Предлага се в цветова комбинация на дъб сонома/дъб карбон. Размерите на модела са: Ш/95 В/175 Д/36 см..
199.00лв.
Портманто Ава предлагщо се в цвят бял гланц е едно добро решение за коридора ви. Неговият дизайн е съобразен с това то да разполага с достаъчно място за прибиране на дрехи и обувки и други вещи. Както в гардеорба, така и от вън  има рафтове, лостове и закачалки за дрехи. Не е пропуснато и огледалото..
329.00лв.
Портманто Ава предлага комбинация на атрактивни цветове - дъб норте с дъб бланко и е едно добро решение за коридора ви. Неговият дизайн е съобразен с това то да разполага с достаъчно място за прибиране на дрехи и обувки и други вещи. Както в гардеорба, така и от вън  има рафтове, лостове и закачалки..
299.00лв.
Компактен модел за вашето входно помещение, предлагащ достатъчно място за обувки, както и  най-необходимите ви ежедневни дрехи. Не е забравено дори и огледало, за да има портманто Поли завършен вид. Размерите на модела са: Ш/95 В/175 Д/36см...
229.00лв.
Портманто Валя се изработва от ЛПДЧ бял гланц и се състои от 3 части: -гардероб 55см -шкаф за обувки 100 см. -закачалка с огледало 100см. Портмантото  е с размери: Ш/155 В/190 Д/29 см...
299.00лв.
Показва 1 до 12 от 37 (4 страници)