Меню
Your Cart

Обзавеждане за антре и коридор

Антрето и коридора в дома ни е първото място, което виждаме след като влезем през входната врата. Това означава, че трябва да бъде стилно, представително и практично. Често се случва и това да бъде мястото за подготвяне на личната ни визия преди излизане извън дома ни.

В някои случаи антрето е тясно, а в други има много пространство с входни врати към другите стаи. Какъвто и да е случая има много възможности за модерно и стилно обзавеждане на антрето и коридора у дома.

Основните компоненти при обзавеждането са огледала, закачалки, шкаф за обувки и портманто за коридора и антрето. Каталога ни предлага широк избор от всичко изброено, както и комплекти за коридор, които да донесат стилна визия и практичност.

Направете Вашия избор като разгледате колекцията ни и поръчайте онлайн. При колебания се свържете с нас за консултация или ни посетете в нашите магазини в град Пазарджик и град Пловдив.
 

о елегантна визия. С подходящите цветове и размери може да се постигне съчетание, което придава пространсвеност в тези малки помещения.

Марка: Голд Аполо
Шкаф за обувки Евелин М21 е част от модулната система със същото име. Тя предлага възможност за обзавеждане по свое усмотрение за визията на помещението ви. Системата Евелин се изработва в цвят дъб бланко. Сама по себе си тя съдържа модули за обзавеждане на антре, трапезария, спалня, дневна и детска..
139.00лв.
Марка: Голд Аполо
Етажерка Евелин М14 е част от модулната система със същото име. Тя предлага възможност за обзавеждане по свое усмотрение за визията на помещението ви. Системата Евелин се изработва в цвят дъб бланко. Сама по себе си тя съдържа модули за обзавеждане на антре, трапезария, спалня, дневна и детска стая,..
49.00лв.
Марка: Голд Аполо
Огледало Евелин М24 е част от модулната система със същото име. Тя предлага възможност за обзавеждане по свое усмотрение за визията на помещението ви. Системата Евелин се изработва в цвят дъб бланко. Сама по себе си тя съдържа модули за обзавеждане на антре, трапезария, спалня, дневна и детска стая,..
49.00лв.
Марка: Голд Аполо
Закачалка Евелин М22 е част от модулната система със същото име. Тя предлага възможност за обзавеждане по свое усмотрение за визията на помещението ви. Системата Евелин се изработва в цвят дъб бланко. Сама по себе си тя съдържа модули за обзавеждане на антре, трапезария, спалня, дневна и детска стая..
99.00лв.
Марка: Голд Аполо
Модулно портманто Евелин се състои от различни части от модулната система със същото име. Тя предлага възможност за обзавеждане по свое усмотрение за визията на помещението ви. Системата Евелин се изработва в цвят дъб бланко с антрацит. Сама по себе си тя съдържа модули за обзавеждане на антре, трап..
585.00лв.
Марка: Голд Аполо
Шкаф за обувки Вектра 4 се предлага в комбинация на цветове антрацит и дъб амбър. Размерът му е съобразен с изискването за пестене на място там където ще се ползва,  а именно входното помещение на жилището. Шкафът има четири отделения за обувки с междинна подвижна преграда.  Размерите на продукта..
284.00лв.
Марка: Голд Аполо
Шкаф за обувки Вектра 3 се предлага в комбинация на цветове антрацит и дъб амбър. Размерът му е съобразен с изискването за пестене на място там където ще се ползва,  а именно входното помещение на жилището. Шкафът има три отделения за обувки с междинна подвижна преграда.  Размерите на продукта са..
159.00лв.
Марка: Голд Аполо
Шкаф за обувки Вектра 2 се предлага в комбинация на цветове антрацит и дъб амбър. Размерът му е съобразен с изискването за пестене на място там където ще се ползва,  а именно входното помещение на жилището. Шкафът има две отделения за обувки с междинна подвижна преграда.  Размерите на продукта са..
134.00лв.
Марка: Голд Аполо
Огледало Денвър е част от модулно обзавеждане за коридор Денвър, което е създадено за улеснение при декорирането и обзавеждането на входното ви помещение. То се състои от няколко практични модула изработени в комбинция на цветовете антрацит и дъб вотан. Модул 7 : огледало : Ш/45 В/90 Д/2см...
49.00лв.
Марка: Голд Аполо
Шкаф за обувки с една врата Денвър е част от модулно обзавеждане за коридор Денвър, което е създадено за улеснение при декорирането и обзавеждането на входното ви помещение. То се състои от няколко практични модула изработени в комбинция на цветовете антрацит и дъб вотан. Модул 6 : шкаф с врата и..
99.00лв.
Марка: Голд Аполо
Шкаф за обувки Денвър е част от модулно обзавеждане за коридор Денвър, което е създадено за улеснение при декорирането и обзавеждането на входното ви помещение. То се състои от няколко практични модула изработени в комбинция на цветовете антрацит и дъб вотан. Модул 5 : нисък шкаф за обувки с една..
99.00лв.
Марка: Голд Аполо
Шкаф за обувки с две врати Денвър е част от модулно обзавеждане за коридор Денвър, което е създадено за улеснение при декорирането и обзавеждането на входното ви помещение. То се състои от няколко практични модула изработени в комбинция на цветовете антрацит и дъб вотан. Модул 4 : шкаф за обувки ..
139.00лв.
Показва 1 до 12 от 54 (5 страници)